Alla inlägg den 19 april 2010

Av Ingrid - 19 april 2010 01:39

...har vi varit på idag.

En kreativ tjej har tagit initiativet till att träffas här i Ulvsby för lite vardagsdressyr. Kanonbra initiativ Christina!

Förra söndagen var det 13 hundar och idag 12. Lagom stor grupp tycker jag. Alla möjliga åldrar och storlekar, renrasigt och blandras. Ingen prestige, bara en massa härliga hundägare, med hund/ar i familjen.


Vi har varit där två söndagar nu och våra frallor är helt slut efteråt. De sover som små grisar. Mycket att hålla ordning på och en hel del hjärnjympa. Å, så luktar det så himla gott där de andra har gått eller suttit, men mest vill våra trollungar leka.

Vi har tränat fot, sitt, stanna, inkallning och slalom mellan varandra. Idag hade Christina med sig en påse med korvbitar som vi skulle gå förbi. Sakta skulle vi passera med slakt koppel. När våra fyrbenta vänner tänkte ta korvbiten så skulle det komma ett skarpt nej, utan att rycka i kopplet. I slutet av övningen fick de varsina två korvbitar. Men först fick de sitta ett par decimeter ifrån och titta på dem en liten stund. Så kom då det där efterlängtade "varsågod". Tror ni att frallorna gick fram då? Nä de fattade ju såklart ingenting och satt snällt kvar och kollade läget. Jag fick peka på korvbiten så att Floppis skulle förstå. Då först gick hon fram och nappade åt sig korvbiten.

Jaja, nu sover de små hushållsgrisarna gott och det ska jag också försöka med.

Natti, natti

Presentation


Bloggen om våra frallor och livet i största allmänhet. Klicka på bilderna så kommer dem upp i större format. Allt bildmaterial är copyrightskyddat så fråga först innan du "lånar".
Tack och Välkomna hit!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Väder

Vädret Ulvsby

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Portaler och listor

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards