Senaste inläggen

Av Ingrid - 16 december 2009 15:39

...och min favorit ägglikör förlorade   


Får väl njuta av årets Alladinaskar sedan så är det slut. Jag trodde faktiskt att trillingnöt skulle vinna.


Kolla resultatet här.


  

ANNONS
Av Ingrid - 14 december 2009 21:00

Ja här har det börjat snöa och det har singlat ner vackra kalla flingor i sakta mak under hela dagen. Så här såg det ut på kvällspromenaden   

  


Under kvällen tog vi en promenad på gärdet och de två ungdomarna busade som bara den. De ser riktigt farliga ut. Det är dock liiite svårt att fotografera i mörker när det snöar :)


      

ANNONS
Av Ingrid - 13 december 2009 21:05

Ja nu räknar jag upp ytterligare en yrkesgrupp, men det här är det jag gör på nätterna när jag jobbar.

Ibland kör jag runt på leriga skogsvägar och delar ut tidningar i en vit VW Polo och ibland kör jag postbil när jag delar ut i stan. Högerstyrt med automat var enklare att köra än jag trodde från början. Numera kommer jag på mig själv med att vilja byta växelläge på min vänstra sida, helst när jag ska backa eller lägga ur backen, när jag kör familjebilen. Jag har lärt mig fort eller kanske är det så att nya rutiner fastnat i ryggmärgen väldigt fort.


  


Nu ska vi kolla på filmen "Solstorm" på tv4:an.

Av Ingrid - 13 december 2009 21:00

I ett par månader har vi hört julsångerna och sångövningarna har ökat och reportoaren har ökat, tack och lov. "Staffan var en stalledräng" blir enformigt i längden, även om jag tror att det är en av Eriks favoriter   . Den kan han sjunga året runt.


Här ett par bilder från skolkörens lussande i kyrkan.

     

Jul
Av Ingrid - 12 december 2009 16:15

Måste bara berätta att vi har fått besök av Houdinis ande i vårt hus. Den har tagit Svea i besittning ;)


Igår fredag åkte jag snabbt bort till skolan för att hämta junior vid skolan. Dottern var hemma så jag "smällde" bara igen dörren i en hast. Den är lite trög, man brukar få trycka till den om man inte ska behöva smälla igen den. Bara för att den ska gå i lås. Så i går när jag hade bråttom så smällde jag bara igen den efter mig, utan att låsa.

15 minuter senare när jag kom hem så stod den på vid gavel. F***n skrek jag högt, nu har hundarna rymt.


Men näe, de kom lyckligt ut på trappen för att hälsa oss välkomna hem igen. Så på ren provokation så föste jag in dem och busade upp dem lite och så gick jag ut genom ytterdörren och tryckte igen den.


2 sekunder senare stoppar Svea ut nosen genom dörren med det vackra skrynkliga frallafejset. Lyckligt kikade hon på mig, liksom undrande "-meh, kom du inte hem alldeles nyss?" Jag vill leka mera. Vart tog du vägen?


Så nu blir det till att låsa dörren varje gång vi passerar den.

Av Ingrid - 10 december 2009 21:26

Om jag var privatchaufför igår så har jag varit trädgårdsmästare idag.


Har hört att de på långtidsprognoserna hotar om full vinter nästa vecka, så idag var det hög tid att flytta på buskar och andra plantor som är ivägen för bergvärmeindragningen.

Så här låga blev buskraden när jag klippte ner dem. Längst bort är sista busken kvar.

  


Sedan så flyttade jag de 24 buskarna och satte ner dem i potatislandet i väntan på våren.

     

Ja nu undrar ni förståss varför jag klipper ner alla buskarna och varför jag flyttar allihop? Jag har fått en idé... Men det lär inte bli klart förän senare i vår eller kanske i sommar.


Ja så var det dags att flytta liljor, murgröna, gullvivor, aklejor, påskliljelökar, löjtnantshjärtan, malvor och grässorter. Det hann alltså bli kolsvart innan jag blev klar med allt. Till vänster: Förebild. Mitten: Efterbild. Till höger: En rabatt dit jag flyttat blommor och blader.

       
Har hunnit med en långpromenad med vovvarna mitt på dagen också. Fick bara med småhulliganerna. Dora går gärna efter mig.

  


Nu ska jag försöka vila lite innan jag ska åka och jobba.

Sov så gott!

Av Ingrid - 9 december 2009 20:50

...har jag varit på eftermiddagen och ikväll. Lämnat, varit på möte kl 13, åkt vidare, lämnat av 14:30, kört hem, kört till gubbens jobb och hämtat 17:30, varit i scoutstugan och lämnat skjortor 17:45, kört vidare och lämnat av gubben och junior vid badhuset (scoutavslutning) 17:55, kört hem och varit på promenad med dogsen och två väninnor, lämnat hundar och utfodrat dem, suttit ner på rumpan och ringt ett samtal och fått beskedet att nu är de två små fyrbenta fröknarna våra och avtal godkända :) (skööönt). Sedan så var det bara att spela in "bonde söker fru" och sedan slänga sig in i bilen och hämta gubben och junior i badhuset.


Jösses!!! Vad stressigt det blev. Korv med bröd till kvällsmat är också mat, men inte alltför glamouröst ;)


  

Svea fnattar på gärdet i april.

Av Ingrid - 9 december 2009 15:59

...vädermässigt i alla fall.


Så här kommer en frallamysbild ;)


  

Presentation


Bloggen om våra frallor och livet i största allmänhet. Klicka på bilderna så kommer dem upp i större format. Allt bildmaterial är copyrightskyddat så fråga först innan du "lånar".
Tack och Välkomna hit!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012
>>>

Väder

Vädret Ulvsby

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Portaler och listor

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se