Senaste inläggen

Av Ingrid - 16 februari 2010 00:03

Såg ni Amercan Idol ikväll.... Jösses vilken hit      


ANNONS
Av Ingrid - 15 februari 2010 16:44

En kvinnas VECKA PÅ GYM


Detta är tillägnat alla som någonsin försökt att få till en regelbunden träningsrutin...


"Kära dagbok.
Till min födelsedag i år köpte jag en veckas personlig träning på det lokala gymet. Även om jag fortfarande är i fin form sedan jag blev korad till skolans främsta gymnast på gymnasiet för 43 år sedan bestämde jag att det vore en bra idé göra ett försök.
 
Jag ringde till gymet och bokade upp mig med en personlig tränare som heter Christo, som identifierade sig som en 26-årig aerobicsinstruktör och modell för idrotts- och badkläder.
 
Mina vänner verkade nöjda med min entusiasm att komma igång! Klubben uppmuntrade mig att föra dagbok för att kartlägga mina framsteg.
________________________________
Måndag:
Inledde min dag klockan 6:00. Svårt att komma ur sängen, men tyckte det var väl värt det när jag kom till gymet och fann Christo väntandes på mig. Han är något av en grekisk gud - med blont hår, underbara ögon och ett bländande vitt leende. Woohoo!
 
Christo gav mig en rundtur och visade mig maskinerna... Jag njöt av att titta på det skickliga sätt på vilket han instruerade sin aerobicsklass efter min träning idag. Mycket inspirerande!
 
Christo var uppmuntrande när jag gjorde mina sit-ups, men min mage värkte redan från att ha gått och hållit in den hela tiden han var i närheten.
 
Detta kommer att bli en fantastisk vecka!
________________________________
Tisdag:
Jag drack en hel kanna kaffe, men jag tog mig tillslut ut genom dörren.
Christo fick mig att ligga på rygg och pressa upp en tung skivstång i luften och sen satte han vikter på den! Mina ben var lite vingliga på löpbandet, men jag klarade de två kilometrarna. Hans belönande leende gjorde att det var värt all möda. Jag mår toppen! Det är ett helt nytt liv för mig.
_______________________________
Onsdag:
Det enda sättet jag kan borsta mina tänder på är genom att lägga tandborsten på handfatet och flytta min mun fram och tillbaka över den.
Jag tror jag har ett bråck i båda bröstmusklerna. Bilkörningen är OK så länge jag inte försöker styra eller stoppa.
 
Christo var otålig med mig och insisterade på att mina skrik störde andra gymmedlemmar. Hans röst är lite för KÄCK så tidigt på morgonen och när han skäller blir det ett nasalt gnällande som är mycket irriterande.
Det gjorde ont i bröstet när jag klev på löpbandet, så Christo satte mig på trappmaskinen. Varför i helvete skulle någon uppfinna en maskin som simulerar en aktivitet så gammalmodig som hissar? Christo sa att det skulle hjälpa mig komma i form och njuta av livet. Han sa något annat skit också.
_______________________________
Torsdag:
Rövhålet väntade på mig med sina vampyrliknande tänder som exponerades då hans tunna läppar drogs tillbaka i ett hajleende. Jag kunde inte undgå att bli en halvtimme försenad - det tog så lång tid att knyta mina skor..
Han tog med mig för att träna med hantlar. När han inte såg det, sprang jag och gömde mig på toaletten. Han skickade nån spinkig kärring för att leta reda på mig.
Då, som straff, satte han mig på roddmaskinen - som jag sänkte.
_________________________________
Fredag:
Jag hatar den där jäveln Christo mer än någon människa någonsin har hatat någon annan människa i världshistorien!!! Dumma, spinkiga, anorektiska lilla skitaerobicsinstruktör! Om det fanns nån del av min kropp jag kunde röra utan outhärdlig smärta skulle jag slå honom med den.
Christo ville att jag skulle jobba med mina triceps. Jag har inga triceps!
Och om du inte vill få bucklor i golvet, ge mig för fan inte en skivstång eller något som väger mer än en smörgås!
Löpbandet kastade av mig och jag landade på nån slags kost- och hälsoinstruktör. Varför kunde det inte ha varit någon mjukare, såsom dramaläraren eller körledaren?
________________________________
Lördag:
Satan lämnade ett meddelande på min telefonsvarare och undrade med sin retsamma, gälla röst varför jag inte dök upp idag. Bara ljudet av hans röst fick mig att vilja slå sönder maskinen med min almanacka, men jag saknade styrkan att ens använda fjärrkontrollen och tvingades ligga elva timmar i sträck och se Väderkanalen...
________________________________
Söndag:
Jag har bett kyrkans taxi att hämta mig för gudstjänsten idag så jag kan gå och tacka Gud att denna vecka är över. Jag hoppas också att min man kommer att välja en rolig present till mig nästa år - som en rotfyllning eller en livmoderoperation. Jag säger fortfarande att om Gud hade velat att jag skulle böja mig, hade han spridit ut diamanter över hela golvet!

ANNONS
Av Ingrid - 14 februari 2010 21:30

...men det har varit en hel del att göra samt förkylningar...


  

Mammas sötnos


  

Frallamys

  

Öroninflammation med Canaural i öronen. Vårt hittebarn kommer snart med bussbiljetten mellan tänderna och vill flytta, hihi...

Av Ingrid - 26 januari 2010 15:19

Igår bloggade jag om en otrevlig händelse som inträffade i söndags.


Idag är det dags igen. Nästan på samma plats. Vad är det som händer? Smittar det här?


http://www.nwt.se/article649249.ece


http://vf.se/Nyheter/Varmland/Person-pakord-av-tag-100126.aspx

Av Ingrid - 26 januari 2010 02:42

Stod igår söndagskväll på Karlstads järnvägsstation och väntade på en person som skulle komma med tåget kl 18:55. När jag och sambon kom ner till stationen så ser vi på tavlorna i taket att just det här tåget är 13 minuter sent. Han, ja för det va en han, hojtade ut det i högtalarna också.


Så småningom så blir klockan 10 över, och 15 över, och så blir klockan 18 över, och då plötsligt så plingar det i högtalarna och speakerrösten säger ungefär så här -" Tåget från Oslo, Charlottenberg och Arvika, vidare mot Hallsberg, Katrineholm och Stockholm, står stilla på spåret vid Våxnäs eftersom man har kört på en person som låg på spåret".


Jag kände hur tårarna steg i ögonvrårna och hårståna reste sig på hela kroppen och jag blev till is i hela kroppen.

Min första tanke var "Ludmilla"!? Varför vet jag inte egentligen men jag har ju följt hennes blogg sedan hennes nästan 15-åriga dotter valde att avsluta sitt liv, just framför ett tåg. Ludmilla skriver om sin sorg och det liv som blev till efteråt. En känslosam blogg från en modig och stark kvinna.


Tåget blev stående på spåret i 1½ timme innan det kunde åka fram en knapp kilometer till stationen. Resenärerna fick snällt sitta kvar på tåget tills allt var löst. Först hade tågpersonalen gått ut med information i högtalarna och sagt att de kört på någon som legat på spåret. Andra utropet så hade de sagt att det var en äldre kvinna med cykel som blivit liksom knuffad av tåget vid en övergång. Vid det tredje utropet ca 20 minuter innan tåget fick lämna platsen så sa de att det var en man som hade legat på spåret och försökt begå självmord. Han blev bortknuffad av den stora plogen som tåget hade på loket, så vid transporten till sjukhuset levde han.

Tyvärr så avled han några timmar senare på sjukhuset av sina skador.


Mina varma tankar har ikväll gått till hans anhöriga. Sänder också min varma tankar till lokföraren och räddningspersonalen.


Så här stod det i NWT http://www.nwt.se/karlstad/article648486.ece

och så här i Vf http://www.vf.se/Nyheter/Varmland/En-man-omkom-i-tagolycka-100124.aspxAv Ingrid - 25 januari 2010 21:14Helt otroligt. Jag kan inte låta bli att bli imponerad över hans muskelkontroll   

Vilken kille!!!

Av Ingrid - 12 januari 2010 22:17


  

Svea ikväll efter dagens långpromenad.


Har fått ett sms på eftermiddagen om extrajobb så nu ska jag jobba 5 nätter i rad. 3 extranätter plus mina två ordinarie nätter. Så kanske orkar jag inte blogga nåt vidare värst de närmaste dagarna.


Jag tog chansen att gå på en promenad idag när det inte var så kallt. -7 grader medans solen var uppe och sken på vårt vackra vita landskap. Glömde ju kameran såklart :(


Vovvarna har inte varit på långpromenad sedan kylan slog till, de bara vägrar att gå och får kylkramp snabbt. Idag var det lite jobbigt sista 10 minutrarna på promenaden, men då sprang vi hem. Lite kylkramp...

Av Ingrid - 12 januari 2010 16:48

Ja nytt foder var spännande att presentera för vovvarna. Först höll jag den djupfrysta korven framför frallornas näsa och de höll på att äta upp doften som kom från knuten i änden     . Korven fick tina ordentligt innan de fick maten.


Även om Linda sa att vi kan gå över på färskfoder direkt så vill vi skona oss själva. Frallor är ju kända för en viss sorts odör vid soffan framåt kvällen. Trots att vi blandade 50/50 så la det sig som en blågrå dimma vid 22-nyheterna   . 


Kvällsmålet var det första målet som innehöll färskfoder och det vart mäktigt för våra frallor. De lämnade lite mat vilket inte har hänt på säkert några veckor. Andra målet som var i morse så gick allt ner   .


Gasångorna från ändalykten på frallorna har inte varit så påtagliga under dagen. Får se hur det blir ikväll efter tredje målet.


Kliandet då. Jodå, det finns kvar. Tycker att det rosa i ansiktet och på fötterna ser bättre ut. Nu har vi ju givit de en blandning av vanlig mat och torrfoder under 1 vecka, men som sagt så tycker vi att de ser bättre ut i huden redan. Torrfodret innehåller mer än 20 % proteiner medans färskfodret bara 9 %. Ska bli intressant att se om ett par veckor hur de ser ut och beter sig.

2 kg korven.

 


En fralla kan sova precis hur som helst   .

   

Presentation


Bloggen om våra frallor och livet i största allmänhet. Klicka på bilderna så kommer dem upp i större format. Allt bildmaterial är copyrightskyddat så fråga först innan du "lånar".
Tack och Välkomna hit!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012
>>>

Väder

Vädret Ulvsby

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Portaler och listor

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se