Gästbok

Signatur:
    Kom ihåg mig
Adress till din blogg / hemsida:

Skriv in koden som står till höger:
   Spamskydd  
Inlägg:

@Jessica:
Jag pratade med vår veterinär när vi var där och köpte Fiskoljan. Berättade om det jag fått berättat för mig om pappa Onyx (Oniks, vet inte hur det stavas) och hon är övertygad om att det är han som har burit fram sitt dåliga anlag. Skulle vara intressant att få tag på ägarna till hundarna från Doras förra kull och se hur det står till med dem. Tyvärr så är den chippande veterinären känd för att inte registrera chippade katter eller hundar och Doras första matte inte har kunskapen om hur och vad hon ska göra så går det inte att få tag på dem hundarna:(

Vi har också funderat på färskfoder. Just nu så äter dem samma som Dora - bulldogfodret från Royal Canin.

Har ni hört något från Märtas (Coco Chanel) Husse Erik och Matte Anna ännu? Jag ringde till Daniel och frågade om jag fick lämna ut hans mobilnummer till dem och det har jag gjort.

Har varit inne på Djurapoteket och läst om Viacutan. Låter som en intressant produkt. Jag väntar med spänning på om ni får se något resultat.

av Ingrid 12 december 2009 kl 16:14

Vi anar det samma på Donna, tog tester som visade dammkvalster,förrådskvalster och olika mögelsvampsorter. Men det var svaga svar så vi ska ta om proverna till sommaren när hon är äldre! Har börjat ge henne viacutan plus som oxå är omega 3 olja. Sen äter hon även kortison varannan dag. Så hon är mer eller mindre symtomfri. Tänkte testa nordic färskfoder plus. Vad äter dina? Nikki och Donna är oskildaktia!!! Bästa vänner, älskar att busa!

Hade vart så kul om dom kunde få träffas igen, tror donna hade haft så kul med sina systrar!

// Jessica

av Jessica å Donna 11 december 2009 kl 23:12

@ Jessica:

Jodå tjejerna mår bra är pigga och busiga. Dora håller på att tala om för småtjejerna att det är hon som bestämmer.
Vi misstänker kvalster allergi på småtjejerna eftersom de kliar sig mer när det får gå några dagar extra vid dammsugningen. Naturligtvis så har jag testat det liiite extra. Det är att dammsuga och våttorka lister och golv lite extra.
De får fortfarande Dr. Baddakys Fiskolja eftersom vi ser en försämring när vi slutar med den.

Bra att Donna äter ;) Dora är också matglad och henne får vi passa till max eftersom hon går upp i vikt annars (inget bra).

Hur är det med Nikky?

av Ingrid 11 december 2009 kl 16:08

Hej! Hur mår Dora och små tjejerna? Donna har blivit stooor väger 12 ,4 kg ;-) Matglad liten flicka. Har du fått några svar på allergierna?? Mvh Jessica Å Donna

av Jessica Å Donna 11 december 2009 kl 09:46

@Elise:
Tack så mycket :)

av Ingrid 7 december 2009 kl 14:30

vilken söt hund du har

av elise 22 november 2009 kl 13:35
n
ANNONS

Presentation


Bloggen om våra frallor och livet i största allmänhet. Klicka på bilderna så kommer dem upp i större format. Allt bildmaterial är copyrightskyddat så fråga först innan du "lånar".
Tack och Välkomna hit!

Fråga mig

3 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012
>>>

Väder

Vädret Ulvsby

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Portaler och listor

Kategorier


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se